Pályázatok

Szolgáltatások

Nagy precizitás –
rugalmas problémamegoldás

Termékfejlesztés

Egyedi igényei alapján segítünk a koncepció kialakításában, megtervezzük a kívánt szerszámot vagy gépalkatrészt. Ha egy meglévő alkatrészen szeretne módosítani, fejleszteni, nálunk jó helyen jár. Az alkatrészek fejlesztésénél minden esetben figyelembe vesszük a teljes munkafolyamatot, a kapcsolódó gépeket, eszközöket és az alkatrésszel szemben támasztott követelményeket.
Termékfejlesztés

Tervezés

Meglévő gépalkatrészek gyártása 3D modell vagy műszaki rajz alapján.

Az esetek nagy részében nem áll rendelkezésre műszaki dokumentáció. Nem probléma: vállaljuk a gyártást minta alapján is. Az sem gond, ha a mintadarab kopott vagy törött. A rajz vagy 3D modell elkészítése után a kapcsolódó és kritikus méreteket egyeztetjük a megrendelővel.

Tervezés

Preciziós alkatrészgyártás

Az előállított dokumentáció alapján az alkatrész gyártásba kerül. A gyártás során törekszünk arra, hogy minden műveletet házon belül valósítsunk meg. Technológia képességeink között van alapanyag darabolás, szikraforgácsolás, esztergálás, marás, fúrás, sík és palástköszörülés, hőkezelés, hegesztés, homokszórás és manuális vagy készülékekkel támogatott szerelés.
Preciziós alkatrészgyártás

Javítás, karbantartás

Szolgáltatásaink között kínáljuk vágókések élezését, felújítását. Vállaljuk ezen felül bármilyen kopó alkatrész felújítását (tengelyek, fogaskerekek, speciális alkatrészek). Visszatérő munkák esetén a logisztikai rendszert igény szerint kidolgozzuk és működtetjük: a szállításra, raktározásra a partnernek nincs gondja. A csomagolási módokat a megrendelő egyedi igényeihez igazítjuk.
Javítás, karbantartás
Kapcsolatfelvétel

Iparágak

Tradíció és együttműködés

Élelmiszeripari gépalkatrészek

Ömlesztett sajt feldolgozó- és csomagológépekhez gyártunk sajttöltő egységet, cikkelyes sajt csomagológépének alkatrészeit, piros szalaghoz vágókést, kokillát, illetve bármilyen egyedi alkatrészt. Ömlesztett félkemény sajtok szeleteléséhez használt kézi vagy gépi szeletelőt is készítünk.
Túró rudi feldolgozó- és csomagológépekhez gyártunk kutter kést, egyes és multi csomagoláshoz sütőfejet és fogazott vágókést, illetve bármilyen egyedi alkatrészt.

Gyógyszeripari gépalkatrészek

Tablettás és üveges (folyékony) gyógyszerekhez gyártásához és csomagolásához szállítunk gépalkatrészeket. Elsősorban adagolóberendezések egyedi alkatrészeiről van szó, amelyek esetében a gyártást általában egyedi konzultáció - adott esetben fejlesztés - előzi meg. Szállítunk ezen felül kopóalkatrészeket, úgymint tengelyek, vágókések, stb.

Nyomdaipari gépalkatrészek

Offszet nyomó- és kötészeti gépekhez gyártunk alkatrészeket, úgymint mosóegységet (Heidelberg nyomógépekhez), valamint egyéb kopó alkatrészeket. Több, mint 15 éve élezzük tűző- és ragasztókötőgépek késeit különböző méretben és formában (alsó, felső, füles kések).

Autóipari gépalkatrészek

Autóipari összeszerelő üzemeknek készítünk szerszámfészkeket, fixture-t, valamint bármilyen egyedi alkatrészt.

Kapcsolatfelvétel